Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
OLIVOLJA
                                                                                                                                
                           Jungfruolja.
  Den första pressningen ger den bästa oljan, s.k. "extra jungfruolja"   (extra virgin oil). Extra jungfruolja pressas fram av färska oliver (högst   ett dygn från plockningen) vid max 30 grader, sk kallpressning.   Jungfruolja=Virgin oil är den 2 pressningen och är till matlagning.

  Den bättre oljan framställs genom att oliverna pressas vid måttlig   temperatur, så kallad kallpressning, vilket innebär att temperaturen   ska hållas inom 28 °C-35 °C. Kallpressning av olivolja är en   kemikaliefri process där man endast använder tryck för att producera   högkvalitativ olja..
                 
Vi säljer egentillverkad Olivolja i butiken.
                        På egen mark i Grekland har vi lundar med olivträd. Där vi sedan övervakar och medverkar personligen i hela tillverknings processen,
                        från trädplockningen och transporter, till kallpressning, buteljering och transport till Sverige
.
 
              Flasketikett.
  Farbrorn på bilden till höger blev 93 år.
  
  Han ser du på etiketten på våra flaskor
  med olivolja.Vi vill gärna tro att han
  uppnådde den höga åldern pga våran
  nyttiga olivolja. 

  Han fanns på plats redan innan vi tog
  över olivlundarna för 15 års sedan.
  Vid skördetid varje år satt han på en 
  bänk och betraktade olivplockarna.
 
 
 
 
Vi tar foto för Pass, ID, Körkort, Visum. Dessutom gör vi fotoutskrifter, förstoringar, framkallning, fotokopior samt film och dia-överföring. Vi tar även ateljefoton,
 
 
Wasa Foto     Vasaplatsen 11    411 26 Göteborg     Tel: 031 - 13 89 45      info@wasafoto.se      Webdesign: Wdata © 2013